19:00

Grums IK 3

Referat: Carlstad FC - Grums IK 3

Carlstad FC tog emot Grums 3 på fredagkvällen den 10:e juni, ett Grums 3 som parkerar i de nedre regionerna i tabellen. Carlstad FC försökte förbereda som på en tuff match trots skilnnaden i tabellägen, då en alltför lättsam inställning har visat sig vara förödande för CFC vid ett flertal tillfällen.

Grums 3 såg ganska småväxta ut för dagen, och vi ville gå in och visa vart skåpet skulle stå. Vi gjorde rätt snabbt 1-0 av Mange efter ett pass i djupet av Jocke. 2-0 och 3-0 följde. Vi gick in i en lite sämre period efter detta, men vi gjorde ändå 4-0 innan paus. Rent generellt var det ändå fina mål och fina anfall från vår sida.

Andra halvlek blev en 45 minuter lång defilering mot en 10-0 seger. Motståndet kunde inte mäta sig med oss denna dag, men 10-0 är alltid 10-0. Många av målet var fina prestationer, det var soloraider, inspel från kanten, distina nickar, rökare i nättaket och så vidare. Skönt att hålla nollan för andra matchen i rad efter NIF 2 matchen också. Kan inte dra mig till minnes någon jättechans för Grums, men Alexander var där när vi behövde honom, och kostade på sig att dribbla som siste man vid ett tillfälle.